DU ÄR VÄLKOMMEN TILL MIG  • om du är 18 år eller äldre


  • om du vill må bättre, vare sig det gäller nedstämdhet, depression, ångest, stress, utmattning eller någon annan problematik


  • om du eller en anhörig har drabbats av omvälvande förändring i livet, såsom sjukdom, skada eller förlust


  • om du mår dåligt fysiskt utan att det finns en medicinsk orsak, till exempel har muskelspänningar, smärta, huvudvärk, magbesvär, trötthet eller yrsel


  • om du upplever problem i relationer eller vill förändra dina relationer


  • om du sitter fast i destruktiva beteenden eller mönster och vill förändra dem


  • om du är nyfiken på dig själv och varför du är som du är

Psykoterapi

Hur går det till? 


Du kontaktar mig via sms, telefonsamtal eller e-post och så bokar vi ett första besök.


Vid det första besöket undersöker vi tillsammans det du vill ha hjälp med. Jag berättar hur jag kan hjälpa dig och du avgör om du vill fortsätta. Ibland behövs ett eller två samtal till för att vi ska kunna bestämma hur vi går vidare.


När vi ses första gången vill jag gärna träffa dig i 90 minuter så att vi har gott om tid för både praktiska frågor och för att tillsammans få en bild av vad du vill ha hjälp med. Därefter är besöken är oftast 60 minuter men kan även vara 90 minuter eller 120 timmar, enligt överenskommelse.


Du får en faktura i efterhand eller vid besöket.


Antalet samtal beror i första hand på vad du vill ha hjälp med, men vi kan även bestämma ett visst antal samtal. Det brukar vara gynnsamt att ses varje eller varannan vecka.


Jag erbjuder även videosamtal via mobiltelefon, platta eller dator. Vid dessa samtal ser vi varandra på skärmen. Du får inloggningsuppgifter och behöver inte något särskilt program.


Jag arbetar främst med den känslofokuserade metoden ISTDP, läs mer här...


Jag erbjuder också samtal under promenad i hästars sällskap ute i naturen, läs mer här...